Születtem 1983. szeptember. 09.-én Várpalotán

Álltalános iskolai tanulmányaimat Berhidán az Ady Endre Álltalános Iskolában kezdtem 1990-ben, és Oroszlányban a Gárdonyi Géza Álltalános Iskolában fejeztem be 1998-ban.
Középiskolámat Budapesten a Váltó-Sáv Alapítványi Gimnáziumban végeztem, és 2005 májusában itt is kezdtem meg érettségi vizsgáimat középszinten.
2011-ben Pryor Országos Oktatói Központnál jelesre vizsgáztam Személy és vagyonvédlmi, testôr és vagyonôri szakmai modulokon.

Jelenleg Kisbéren a Bakonyalja fôvárosában, a Lovaskultúra fellegvárában, Kincsem és Imperiál szülô hazájában lakok, és a Kisbéri Batthány Kázmér Szakkórházban dolgozok.
2004-tôl ENCI-HIS rendszeren, majd 2006-tól MOV Euromed Kórházi Információs Rendszer Járóbeteg és Fekvôbeteg Modulon végzek adminisztrációs munkát a gyógytornász szakrendelésen.

2004-tôl foglalkoztatott a WAP-os technológia, ekkor kezdtem el a WML, WMLScript, HTML, XHTML és CSS, WCSS nyelvek tanulását.
2006-tól Foglalkoztat a WEB-es technológia.
Jelenleg PHP 4, ASP és AJAX nyelveken tanulok programozni, bôvítem tudásom ahogy idôm engedi. Szeretek a WEB designel foglalkozni, és grafikus oldalakat készíteni.

     2012 © Fülöp Pál